Julen nalkas

Mycket har hänt sedan vi skrev sist! :-) Husse har kommit hem på jullov så nu är det toppen!
Jag väger numera 20,5 kg och fyller faktiskt 5 månader i morgon :-) Jag är stoora killen!
Matte köpte mig en stor krokodil som jag ofta leker med. På den finns det många ben att bita i !


Även fast krokodilen är stor så orkar jag självklart bära den när jag tycker att den hamnat på fel plats.Igår lekte vi på en stor plan. Husse och matte kastade min favoritleksak till mig som jag så duktigt hämtade. Jag hade jätte roligt!
Jag släpper aldrig!

Sötnos!


Stor kille!


På språng


GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!ÖNSKAR AFFE

Helgen i Växjö

Nu i helgen har vi allt hållit igång alla tre. Vi har varit på långpromenader och busat med min nya leksak. Jag tycker det är jätte roligt när husse eller matte kastar iväg den. Då springer jag så fort som benen bär och hämtar den.
Igår gick vi på en långpromenad men det är ingenting mot den promenaden vi tog idag! Vi har gått ca 8 km runt en sjö. Det var en bra grusgång runt hela sjön och jag fick nästan gå lös hela vägen.
Igår hjälpte jag även husse att byta däck på bilen! :-)Självklart tog vi kort på promenaden både igår och idag.


Här har jag hämtat min leksak!


Jag är så duktig på att hämta den!

Husse behövde hjälp med att byta däck
Jag är så hjälpsam!
Här är jag i farten igen!

Här sitter jag fint o tittar ut över sjön

Jag o husse på en brygga
Snyggaste grabbarna i stan, säger matte :-)
Ja, det stämmer nog det hon säger.

Jag o matte vilade lite på en bänk :-)
Jag o husse somnade gott när vi kom hem från den lååånga promenaden.


På återseende !

16 Januari 2010 gäller det.

Husse och matte har nu anmält mig till min första tävling/ utställning. Denna är i Katrineholm och äger rum på gammelhusses födelsedag.
Med tanke på hur snygg jag egentligen är vore allt utom vinst en besvikelse men jag har hört nått om att man inte ska ta ut segern i förskott så vi tränar på just detta nu.
Husse och matte har redan börjat drilla mig med att posera osv, men detta moment hade jag inte räknat med. Tillhör INTE mina favoritsysslor att stå still men för att göra de som ger mig mat glada så följer jag snällt deras instruktioner.
Lägger ut en bild på första träningspasset.


Visst e ja snygg! :)
Håller er uppdaterade framöver.
Mvh Affe.

Växjö

I måndags begav vi oss till växjö för att bo hos husse en vecka. Vi skulle stanna i Mullsjö för kiss-paus. Jag var glad när jag fick komma ur reseburen men när jag såg att det regnade ute så gick jag in igen. Matte fick liksom tvinga ut mig. Menmen, är man bestämd så är man.

Jag har fått några nya saker sen jag kom ner till Växjö. Ett nytt täcke och en ny leksak. Jag behövde ett nytt täcke eftersom kardborren inte räckte till längre på det förra.


Här är jag i mitt nya täcke och här biter jag på min nya leksak.

ser ni min belöningspåse?Jag vet inte vad husse vill här....Här är min finaste pose.lite avslappnad sådärFiltar tycker jag om. Det är varmt o mysigt


Tycker om att ligga i knät. Sover så gott då!
Har även träffat Charlie, den irländska settern igen. Vi busade lite men jag var ju tvungen att visa Charlie att det var jag som bestämde. Han åkte på däng några gånger... jag är såå STARK! :-D

Annars när vi är ute och går långpromenader (oftast runt sjön här nere) så går jag lös. Jag lyssnar hela tiden på husse och matte så jag inte behöver ha koppel. När det kommer någon och går, cyklar, springer eller med hund så går jag till husse och matte och sätter mig ner. Där sitter jag o väntar tills de har passerat. Jag är så duktig så!

Sedan tycker inte husse och matte att det är så kul att bo på ca 20 kvm när jag fiser som en hel häst! Jag rycker till själv ibland när det kommer ljud ur bompa. :-)


Ha det så bra tills nästa gång!

RSS 2.0