Husse is home

Idag kom husse hem. Det tyckte jag var trevligt!
När husse ställde ner sin väska på golvet var jag snabb med att hoppa upp på den. Om han skulle gå igen då så skulle jag åtminstone få följa med :-)

Jag åkte och lekte med Diesel idag igen. Det är tydligen min tremänning eftersom Diesels ägare är kusin med matte. Jag tycker det är roligt att leka med Diesel även fast jag är som en bulldozer o manglar ner honom. Diesel tycker också att det är roligt för han ger aldrig upp!


Självklart har vi varit på skogspromenad idag med och självklart lekte jag en hel del!

Här är jag GRYMT söt!

Pinnar tycker jag om!

Jag kan också sitta fint! :-) (självklart förväntar jag mig godis för besväret)

Jag har föresten hittat ett favoritställe hemma iform av kökssoffan! Den är jätte bra att ligga på! Nu har matte lagt dit en filt till mig också eftersom hon tyckte att det är för hårt för mej att ligga där. Men är man en tuffing så är man ! :-D

lite blyg blir ja när kameran kommer fram


Vi avslutade dagen med ett besök hos hund - & kattspecialisten. Där finns det massa saker man kan provtugga! Jag fick ett tuggben av dem eftersom det var helg. Det var gott! Jag vet även vilken leksak jag ska önska mig i julklapp! :-)

Matte och husse är ju så stolta över mig så självklart blev det en tur till husses gamla jobb. Där fick jag väldigt många komplimanger och jag fick även prova att bita i en bitärm. Jag ruskade runt den fast den var lite stor. Fast husse lovade mig att jag skulle få en egen när jag blir större.

Mer info kommer efter helgen. Då har jag nämligen varit och busat i Uddeholm hos farmor och farfar ! Jag undrar jag om de vet vad som väntar dem?  (!)


Ha det gott!

MVH Affe

Affe

Självklart Jotte ska vi ses när du kommer te Karlstad! Jag tycker ju om att busa och leka med andra hundar.

Idag har jag spontanspårat efter matte under våran långa skogspromenad. Matte blev mest glad över att jag ville hitta henne! Men jag var så duktig och använde min nos för att hitta matte! Det var roligt att få springa omkring i skogen och bita på kottar och pinnar. Vi mötte även några andra hundar. Men som vanligt är jag så duktig och sätter mig ner och väntar på att de ska gå förbi.

Igår var jag på djursjukhuset och fick min 3-månders vaccination. Det gick jätte bra! Jag kände inte ens sticket utan jag hade fullt upp med att äta godiset jag fick av veterinären. Däremot var det lite läskigt att gå in i väntrummet på djursjukhuset för där var det ju jätte mycket andra hundar som var mycket större än mej. Golvet var halt därinne så jag halkade lite grann också. Men jag var så duktig och gick själv hela tiden. 

Veterinären gav mig en presentpåse för att det var min första besök där. Jag fick en säck med mat, burk mat (som verkligen var super gott), en måttkopp till maten och ett hälsoprotokoll. Jag tackade så mycket men jag tycker nog att det var påsen som allt låg i som var roligast ! :-)

På återseende!

 

Besökte husse i Växjö under helgen.

Under helgen var jag i Växjö och besökt husse. Matte och hennes föräldrar var visserligen också med men jag tror husse blev gladast av att se mig. Husses lägenhet var väldigt liten så hans soffa och vad han sa var en säng tog upp nästan all plats. Hur kul tror ni inte det var då när man kunde springa och busa i en så stor soffa!

Vid närmare undersökning av närområdet insåg jag att här var man inte den enda hunden. Det bokstavligen kryllade av andra hundar. Lyckades visa i stort sett alla andra hundar att jag tycker de är lite äckliga och att jag struntar i dem.
Det var då han kom, min nya polare. Han heter Charlie och vi är lika gammla. Han är en king charls spaniel och han har en bra storlek för att jag ska kunna dänga honom i backen, vilket jag har kommit underfund med att det är en av mina hobbys faktist. Charlie var i varje fall en kul prick som inte gav sig bara för att han fick lite stryk. Första mötet fick jag visa vem som bestämmde genom att jucka på honom, vilket gjorde att hans matte i frågasatte vår sexualitet. Som tur var talade min husse om vad det egentligen betyder så att det inte sprids konstiga ryckten om mig i Växjö.

Matte försökte med en fuling på en av våra skogspromenader också. Hon sprang och försökte gömma sig bakom några träd när husse höll mig upptagen. Fast hon kunde ju inte veta att jag redan är en grym spårare. Hon får helt enkelt anstränga sig lite hårdare nästa gång. Det var ju bara att köra nosen i marken och följa hennes doft.

Lägger ut några bilder på mig där husse och matte är med.Husse och jag kollar utsikten från fönstret. Husse och jag kollar in utsikten.Jag och matte hade lite svårt att hålla ögona öppna under filmkvällen
Husse försöker komma på varför jag inte får vara i sängen. Det är bra att va liten och söt.

Nu har jag kommit hem
Här sitter jag o min syster sover.


Den 17/10 blev jag hämtad av Linn och Andreas. Det är min matte och husse.
Jag o mina syskon blev ivriga när de kom och efter bara nån minut så hade min syster fått Andreas att börja blöda på hakan :-)

För att jag skulle visa matte och husse att jag är en bra hund så klättrade jag upp utan problem på köksstolen även fast jag egentligen är för kort. De blev imponerade.
Sedan åkte vi hem.

Jag tycker inte om att se mig själv i spegeln då jag tror att det är en annan farlig hund i huset. Då morrar jag o skäller ibland.
Jag tycker heller inte om när de ställer grindar för trappen. De måste jag ju välta för att kunna ta mig upp. Det tycker jag bara är tråkigt och tar energi. Det finns ju ingen grind som kan stoppa mej.

Jag tycker om att sova och helst då i knät! Det här med att sova ensam nånstans väntar jag med tills jag blir större. Nu utnyttjar jag min söthet och får närhet.

Toarullen är en rolig uppfinning. För ju mer jag drar, ju mer papper kommer det. Det har blivit lite av en hobby för mej att stå o dra toarulle.

Jag hetter ju Alf men kallas både för Affe och Houdini. Mitt senaste smeknamn kom till när jag tre gånger på samma dag lyckades rymma från min hundbur. På en biltur på 10 minuter rymde jag två gånger till mattes stora glädje. Det bästa är att jag vet hur dragkedjan fungerar. Jag kan alltså öppna buren utan att den går sönder. Jag gör helt enkelt så som husse och matte gör när de ska öppna den! Smart va? :-)

Ha tålamod! Jag uppdaterar snart bloggen med fler av mina äventyr!


RSS 2.0