En Snygg pôjk helt enkelt

Kärt barn har många adjektiv!!
Här kommer en snygg pôjk helt enkelt!


En snöig Alf.


En trött Alf.


En uttråkad Alf.


En snygg Alf.

En stilig Alf.


En vacker Alf.


En söt Alf.

En snusande Alf.

En förtjusande Alf.


En oemotståndlig Alf.

En gullig Alf.


En nosande Alf.

En Perfekt Alf !

Grabbvecka i Växjö

Tidigt i Lördags den 5/2 åkte matte hem till Värmland vilket innebar att jag och husse ska vara själva i Växjö. Det har inte riktigt blivit så kan man nog säga. För på Lördag eftermiddag kom husses föräldrar ner och stannade tills på Söndag. Alltid kul att träffa dem speciellt husses pappa då det är bra tuggmotstånd i honom. :)
Nu trodde ju jag att nu blir vi ensamma men icke sa nicke. Det andra besöket kom på Måndag och det var husses syster och hon stannade ända tills idag (Onsdag).
Mewn vad har vi gjort då? Jo det har varit mycket lek. Växjö är ett hundtätt område vilket betyder MÅNGA kompisar. Jag har lekt med Charlie som har växt lika mycket somn mig. Kul att se honom och att få springa i skogen och brottas. Lägger ut några bilder här nedanför på Charlie och mig men även på Jessica.

Det här var den roliga delen av veckan. Dock har vi den andra delen också. Jag har kliat mig så fruktansvärt i örat i några dagar här nu och husse fick göra rent i det pga att det var massa brunt äckel i det. Av dessa anledningar plus den doft som kom ur örat listade husse ut att det var en öroninflamation det rörde sig om så han beställde tid hos Djursjukhuset i Växjö. Efter vissa förseningar fick vi träffa vetrinären som grävde i mitt öra med en topps och försvann sen en stund. När hon kom tillbaks talade hon om att jag hade svamp i örat och att det blivit en inflamation. Sköterskan som matat mig med godis under hela vår vistelse kom och gjorde rent mitt öra och skickade sen hem oss med ett recept på örondroppar.
En viktig sak att påpeka i detta fallet var det att vi var där på en kvälls tid och det kostade ändå mindre än det gjorde i Karlstad.
Här är några bilder från sjukhuset.Bara för att man e på sjukhus måste man inte va vaken hela tiden.

Grabbveckan är iofs inte slut än men husse har tenta på Fredag så han måste ha datorn för sig själv så vi får se när nästa inlägg kommer.

Undrar när den där kaxiga gammla boxergubben från Göteborg skulle komma upp och få sig en läxa? Eller om jag måste åka hem till honom då han kanske inte klarar av längre resor såhär på ålderns höst? :)

Back in Växjö

Nu är jag tillbaks i Växjö efter en bilfärd där jag och matte fick byta bil efter halva resan. Husse satt i bilen vi bytte till vilket var en trevlig överaskning.
Vad har jag gjort här nere under veckan då? Jo jag har haft parkeringsövervakning från husses fönster och varnat när suspekta personer har uppehållt sig vid bilarna. Har träffat en brud också, hon heter Smulan och är en Pittbull vilket betydde att jag kunde leka hur hårt jag ville och hon var ändå med på noterna. Vi har haft två dejter hitillsmen husse säger att vi ska hinna med fler innan jag ska upp till Karlstad igen.
Justb det ja, husse och jag ska vara själva i Växjö i en hel vecka för första gången. Massa killkvällar med lek och godeis kommer nog bli hur kul som hellst.


Här är några bilder på mig och Smulan.

Hon e typ FETT tuff som mattes kusiner skulle sagt.

Ska tjata på husse så han tar lite bilder och lägger ut från vår grabbvecka.

Tills dess får ni ha det bra.
I FEEL GOD LIKE A BAD BOY SHOULD. :D

RSS 2.0