Bus i snön

Idag har jag har busat med Mollie som är en väldigt snygg boxertik. Jag blev förtjust i henne faktiskt ! Hon tyckte lika mycket om att springa som jag så vi gjorde några varv! Det var väldigt roligt! Nu är jag helt slut men passar ändå på att lägga upp lite bilder så ni får se vad kul vi hade! :-DJag vill gärna leka med Mollie igen! Hon var skoj!... & söt...


Ha det bra så länge!

Hurra!

Idag var vi på valputställning i Katrineholm. Matte var nervös, husse spelade cool och jag fattade nästan ingenting. Men när jag skulle springa runt i ringen och upptäckte att alla tittade på bara MIG så blev jag både stolt och mallig. Jag travade så fint bredvid husse med högt huvud. När domaren skulle kolla på mig så satte jag mig i hennes knä.. Man måste ju charma dem! Detta resulterade i att jag blev BÄSTA HANHUND! Jag fick både HP och BIM (Bäst i motsatt kön) för när det gällde om priset BIR (bäst i rasen) så vann syrran. Men hon är ju också supersnygg då det gjorde mig ingenting! Jag var bara glad att folk och andra hundar tittade på mig när jag visade upp mig i ringen! :-) Men nu är jag ju redo att ta an nästa tävling som går av stapeln i slutet av februari.

Mina fina rosetter!


Vid Nr 1 !!


Snyggingar


Travar fint :-)


Här spanar domaren in mig


Jag o Syrran med våra priser!En klart klart bra dag! :-DNuså!

Förlåt att vi inte har skrivit på länge eller lagt ut några bilder...Men det är valputställning så det har varit fullt upp med att öva inför den.
Dessvärre så har vi tagit massa kort med husses kamera och den är med husse i växjö så vi kan bara lägga ut bilderna som är tagna med mattes kamra. Men då kan ni trösta er med att fler bilder kommer !

Matte och husse har köpt mig en bitärm. Den är så himla rolig att bita i! Jag biter på kommando och när de säger "stilla" till mig så backar jag några steg, sätter mej ner och skäller. Då blir husse och matte så stolta över mig! men det spelar ingen roll för det är så roligt!

mys med husse!


Så trött så trött


Sak-letar-jakt!


alltid på språng


Jag ser nånting!


Ser du också?


Alltid redo!


Världens sötaste!


Kom an!


Oskyldig som få


Vacker, så vacker!


Jag ser dig...Jag vill ha matMycket mycket mat!Långsida? nä kortsida ska det va!


Myspys i bäddenJag sover så djupt!Jag lovar att ladda upp fler kort bara husse kommer hem med kameran!
Sedan lovar jag att skriva om hur det gick på min första utställning! :-D


Adjöadjö!

RSS 2.0