Husse is home

Idag kom husse hem. Det tyckte jag var trevligt!
När husse ställde ner sin väska på golvet var jag snabb med att hoppa upp på den. Om han skulle gå igen då så skulle jag åtminstone få följa med :-)

Jag åkte och lekte med Diesel idag igen. Det är tydligen min tremänning eftersom Diesels ägare är kusin med matte. Jag tycker det är roligt att leka med Diesel även fast jag är som en bulldozer o manglar ner honom. Diesel tycker också att det är roligt för han ger aldrig upp!


Självklart har vi varit på skogspromenad idag med och självklart lekte jag en hel del!

Här är jag GRYMT söt!

Pinnar tycker jag om!

Jag kan också sitta fint! :-) (självklart förväntar jag mig godis för besväret)

Jag har föresten hittat ett favoritställe hemma iform av kökssoffan! Den är jätte bra att ligga på! Nu har matte lagt dit en filt till mig också eftersom hon tyckte att det är för hårt för mej att ligga där. Men är man en tuffing så är man ! :-D

lite blyg blir ja när kameran kommer fram


Vi avslutade dagen med ett besök hos hund - & kattspecialisten. Där finns det massa saker man kan provtugga! Jag fick ett tuggben av dem eftersom det var helg. Det var gott! Jag vet även vilken leksak jag ska önska mig i julklapp! :-)

Matte och husse är ju så stolta över mig så självklart blev det en tur till husses gamla jobb. Där fick jag väldigt många komplimanger och jag fick även prova att bita i en bitärm. Jag ruskade runt den fast den var lite stor. Fast husse lovade mig att jag skulle få en egen när jag blir större.

Mer info kommer efter helgen. Då har jag nämligen varit och busat i Uddeholm hos farmor och farfar ! Jag undrar jag om de vet vad som väntar dem?  (!)


Ha det gott!

MVH Affe

Kommentarer
Postat av: Linda

Världens sötaste(förutom mina hundar då...)!Kram kram!

2009-11-09 @ 10:54:29
URL: http://kingstons.moonfruit.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0